logo

Colaboratorii noștri

Primăria Rediu

Primăria Rediu

Primăria comunei Rediu, situată în județul Iași, este o instituție publică care servește comunitatea locală printr-o varietate de servicii. Comuna Rediu este descrisă ca o comunitate vie și verde, oferind locuitorilor săi un sentiment de acasă și apropiere. Comuna se află în partea central-estică a județului Iași, imediat la nord de municipiul Iași, și este străbătută de șoseaua județeană DJ282.

Școala Gimnazială Rediu

Școala Gimnazială Rediu

Școala Gimnazială Rediu este o instituție de educație situată în comuna Rediu, județul Iași. Aceasta își propune să contribuie la dezvoltarea liberă, integrală și armonioasă a copiilor din comunitate, formând personalități care respectă valorile democrației și ale umanității, dovedind autonomie și creativitate. Școala se angajează în activități didactice de înaltă calitate, cu un colectiv de cadre didactice serioase și inimoase, care se străduiesc să clădească viitorul copiilor.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași este o instituție publică care funcționează la nivel teritorial și reprezintă Serviciul Public de Ocupare din România. Principalul său obiectiv este de a oferi servicii personalizate și gratuite pentru sprijinirea persoanelor în căutarea unui loc de muncă și pentru facilitarea angajării acestora. AJOFM Iași organizează și coordonează activități de ocupare și formare profesională, oferind totodată și protecție socială persoanelor neîncadrate în muncă.

Banca Regională pentru alimente Roman

Banca Regională pentru alimente Roman

Banca pentru Alimente este un ONG, un serviciu social care luptă împotriva risipei alimentare, sărăciei și excluziunii sociale, sprijinind organizațiile caritabile care au în grijă persoane din medii vulnerabile. Recuperează produse excedentare de la producători, importatori, procesatori, comercianți, retaileri și le distribuie gratuit organizațiilor care oferă servicii de asistență socială persoanelor aflate în dificultate.