Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Centru de Zi Somerset

Fundatia Somerset Romania / Centru de Zi Somerset

Locatia

Situat în centrul satului Rediu din comună cu același nume din județul Iași, Centrul de Zi Somerset este parte din comunitatea celor pe care-i ajută și-i spriina prin acțiunile și proiectele sale. Astfel, problemele din comunitate sunt preluate direct din teren și pot fi rezolvate mult mai rapid. În mijlocul lor vedem problemele în cu totul altă lumină.

Centru de Zi Somerset Romania

Asigură activități realizate pentru a răspunde nevoilor sociale, individuale, familiale sau de grup, în vederea depășirii situațiilor de dificultate, prevenirii și combaterii riscului de excluziune socială, promovării incluziunii sociale și creșterii calității vieții cu respectarea standardelor minime de calitate aplicabile și a asigurării accesului persoanelor beneficiare la informații privind condițiile de acces, precum și serviciile oferite.

Scopul serviciilor realizate în cadrul centrului de zi vizează îmbunătățirea calității vieții atât la nivel individual, cât și comunitar a părinților și copiilor acestora în calitate de persoane aflate în dificultate din mediul rural.

Detalii de contact

Telefon:
Email:

+40 232 267 703

fundatiasomerset@yahoo.com