Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Devino voluntar Somerset

Fundatia Somerset Romania / Devino voluntar Somerset

Cum ne poti ajuta

Fundatia Somerset Iasi desfsoara numeroase activitati si programe pentru imbunatatirea conditiilor de viata in comunitatile defavorizate din tara noastra. Incercam nu numai sa ii ajutam dar facem tot ce se poate pentru a le dezvolta dorinta de a-si depasi conditia sociala,

Avem nevoie de ajutorul tau:

Ajutor financiar 0
Alimente 0
Materiale pentru constructii 0
Imbracaminte si incaltaminte 0
Meditatie gimnaziu si liceu 0

Voluntar Somerset

Activitati si programe pentru ajutor in comunitati defavorizate

Prin Centrul de Zi al fundatiei Somerset Iasi se desfasoara numeroase activitati pentru sustinerea elevilor si studentilor din familii cu venituri mici in scoli, licee si in facultati din Iasi. Incercam nu numai sa impiedicam abandonul scolar dar luptam si pentru ridicarea gradului de educare si formare profesionala a generatiilor tinere.

Astfel, cu ajutorul voluntarilor si donatorilor si sponsorilor derulam numeroase activitati si proiecte prin care sunt ajutate persoane, familii sau comunitati defavorizate.  Avem nevoie de ajutorul tau indiferent de calificarea sau specializarea ta si te chemam sa facem impreuna pasi importanti pentru o viata mai buna in comunitatea noastra.

Detalii de contact

Telefon:
Email:
Localitatea:

+40 232 267 703

Rediu, Iasi