Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Cine suntem

01Misiunea Somerset

Misiunea Fundației Somerset este aceea de a contribui determinant la îmbunătățirea calității vieții persoanelor și comunităților defavorizate din mediul rural și urban, prin promovarea educației și oferirea de servicii sociale la cele mai înalte standarde.

  • Identificarea problemelor sociale la nivelul unor comunități defavorizate
  • Dezvoltarea comunitară și integrare socio-psiho-profesională.
  • Îmbunătățirea condițiilor de viață a persoanelor defavorizate.
  • Dezvoltarea de programe socio-educative și cultural-artistice pentru copii și tineri.
  • Promovarea drepturilor fundamentale ale omului.
  • Asigurarea aplicării legislației Uniunii Europene privind serviciile sociale.
  • Promovarea activității de voluntariat.

03Valorile noastre

Fundația Somerset România și membrii săi sunt ghidați în acțiunile lor de un set de valori care dau energie și putere pentru a ajuta comunități întregi aflate în sărăcie, ignoranță și uitare. Valorile noastre ne ajută susţinem comunităţile locale pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii sociale, prin apărarea drepturilor omului şi a valorilor morale creştine.

Iubirea semenilor

Educație

Excelentă

Integritate

Responsabilitate

Echipa

Demnitatea si unicitatea persoanei

Libertatea gândirii și a exprimării

Transparență și deschidere

Voluntariat

02Viziunea noastră

Credem o comunitate de oameni, mentalitățile și tiparurile de viață nu pot fi schimbate peste noapte… De asemenea, credem cele mai valoroase și profitabile investiții pentru viitor sunt investițiile în oameni, în generația tânăra de astăzi.

Plecând de la aceste premise, Fundația Somerset își propune , în parteneriat cu autoritățile publice locale și alte organizații neguvernamentale, creeze și implementeze programe de asistență socială care conducă treptat, dar sigur la ameliorarea condițiilor de viață a comunităților defavorizate, cu precădere a celor de etnie rromă.

Permanent urmărim unu și acelaşi scop nobil acela de a îmbunătăţi viaţa celor defavorizați și renașterea speranței pentru comunităţile noastre într-un viitor ai bun.

Ajutor comunitar 0
Voluntariat 0
Te invit să fii o parte a acestei echipe, și să schimbăm împreună, pas cu pas, o parte din anomaliile acestei lumi.