Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Cine suntem

01Misiunea Somerset

Misiunea Fundatiei Somerset este aceea de a contribui determinant la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor si comunitatilor defavorizate din mediul rural si urban, prin promovarea educatiei si oferirea de servicii sociale la cele mai inalte standarde.

  • Identificarea problemelor sociale la nivelul unor comunitati defavorizate
  • Dezvoltarea comunitara si integrare socio-psiho-profesionala.
  • Imbunatatirea conditiilor de viata a persoanelor defavorizate.
  • Dezvoltarea de programe socio-educative si cultural-artistice pentru copii si tineri.
  • Promovarea drepturilor fundamentale ale omului.
  • Asigurarea aplicarii legislatiei Uniunii Europene privind serviciile sociale.
  • Promovarea activitatii de voluntariat.

03Valorile noastre

Fundatia Somerset Romania si membrii sai sunt ghidati in actiunile lor de un set de valori care dau energie si putere pentru a ajuta comunitati intregi aflate in saracie, ignoranta si uitare. Valorile noastre ne ajuta sa susţinem comunităţile locale pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii sociale, prin apărarea drepturilor omului şi valorilor morale creştine.

Iubirea semenilor

Educatie

Excelenta

Integritate

Responsabilitate

Echipa

Demnitatea si unicitatea persoanei

Libertatea gandirii si a exprimarii

Transparenta si deschidere

Voluntariat

02Viziunea noastra

Credem ca o comunitate de oameni, mentalitatile si tiparurile de viata nu pot fi schimbate peste noapte… De asemenea, credem ca cele mai valoroase si profitabile investitii pentru viitor sunt investitiile in oameni, in generatia tanara de astazi.

Plecand de la aceste premise, Fundatia Somerset isi propune ca, in parteneriat cu autoritatile publice locale si alte organizatii neguvernamentale, sa creeze si sa implementeze programe de asistenta sociala care sa conduca treptat, dar sigur la ameliorarea conditiilor de viata a comunitatilor defavorizate, cu precadere a celor de etnie rroma.

Permanent urmărim unu si acelaşi scop nobil acela de a îmbunătăţi viaţa celor defavorizati si renasterea sperantei pentru comunităţile noastre intr-un viitor ai bun.

Autor comunitar 0
Voluntariat 0
Te invit sa fii o parte a acestei echipe, si sa schimbam impreuna, pas cu pas, o parte din anomaliile acestei lumi.