Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Conducerea fundatiei

Fundatia Somerset Romania / Conducerea fundatiei

Elsa J. Brown

Presedinte si Membru fondator Fundatia Somerset

Te invit fii o parte a acestei echipe, și schimbăm împreună, pas cu pas, o parte din anomaliile acestei lumi.Dacă fiecare din noi ar putea dărui o parte din resursele și timpul nostru, am putea schimbă inimile unui oraș, apoi ale unei țări și apoi ale lumii.
Veți putea ajugeti la cei pierduți, răniți, -i ajutăți pe cei în nevoie, construiți un mediu educațional și îmbunătățiți calitatea vieții celor săraci. Propun , în acest an, lucrăm împreună pentru a face o diferența. Îți poți imagina cum ar fi dacă fiecare din noi ar ajuta cu puținul sau, ce lucruri minunate s-ar putea realiza?
Te invit fii o parte a acestei echipe, și schimbăm împreună, pas cu pas, o parte din anomaliile acestei lumi.

Email:

fundatiasomerset@yahoo.com

Victor Catalino

Membru Consiliu Director Fundatia Somerset

E greu? E ușor? Noi am făcut primul pas. Haideți facem restul pașilor împreună!
Ce putem face? fim împreună pentru a ne vindecă împreună. ne uităm la semenii din jurul nostru și ne vedem pe noi înșine într-o oglindă. întindem mâna spre aceste imagini oglindite și, imediat, mâna lor se va întinde spre noi.
Suntem înconjurați de durere și suferințe și cu toate astea ne prefacem, de multe ori, totul e bine. Închidem ochii și încercăm ne ascundem privirile de cei ce speră în ajutorul nostru. Cum putem vedea fericirea dacă ceață suferințelor ne învăluie?

Email:

fundatiasomerset@yahoo.com

Florin Bagireanu

Membru Consiliu Director – Reprezentatnt legal in Romania

Haideți contribuim împreună pentru a ajută familii și copii aflați în nevoi, pas cu pas, puțîn cu puțin, cu credință in Dumnezeu, vom reuși împreună le facem o viață mai bună.

Gestul tău contează.

Date de contact

Telefon:
Email:

+40 755 306 302

fundatiasomerset@yahoo.com

Reprezentant legal pe România

Membru Consiliu Director